TABARA DE CREATIE SI CALARIE PENTRU COPII – O SAPTAMANA LA FERMA

In fiecare an am organizat tabere, in diferite locatii, insa mediul natural si implicarea oamenilor din aceste locuri ne determina ca si in anul acesta sa ne intoarcem in Avrig, jud Sibiu.
Tabara va avea loc la Ferma Brandusa 3*, pe Valea Avrigului jud. Sibiu, un loc minunat rupt de peisajul cotidian. Ne vom bucura de natura si aer curat,de plimbari cu sareta, calarie, trasee montane iar cei mai harnici si curajosi dintre noi vor putea participa la activitatile fermei (adaparea, tesalarea cailor, mulgerea vacilor etc.). Vom avea de asemenea un loc de joaca numai al nostru in curtea pensiunii, dotat cu leagane, trambulina, tobogane, tenis de masa etc.
Zilnic, copiii vor participa la activitati educationale in limba germana si la ateliere de creatie si pictura. Isi vor pune la incercare creativitatea inspirandu-se din natura.
Anul acesta tabara “O saptamana la ferma” va avea loc in perioada 19-24 August 2018
Tabara este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani. In tabara pot veni atat prescolarii/ scolarii Kinderakademie cat si prietenii acestora.
Pretul este de: 1150 lei (pret ce include o ora pe zi de calarie sau plimbare cu trasura), include cazare 5 nopti la Ferma Brandusa 3*, masa cu pensiune completa (mic dejun, dejun si cina), toate atelierele de creatie organizate de catre profesorii Kinderakademie. Acest cost nu include transportul. Transportul se va organiza in functie de numarul de participanti.
Fratii beneficiaza de 10% reducere pentru ce-al de-al doilea copil inscris.
Locurile sunt limitate.