Multumesc Kinderakademie!

Este greu la inceput dar este o perioada peste care se poate trece iar in cateva saptamani iti dai seama ca ai facut un lucru foarte bun: copilul meu socializeaza foarte bine, ii place gradinita foarte mult, are activitati diversificate, doamnele educatoare sunt adorate de Matei.
Ma bucur ca am decis sa il aduc la gradinita, a invata foate multe in acest an, s-a dezvoltat vizibil in acest timp
Multumesc doamnelor educatoare, multumesc dnelor Geta si Mirela ca au avut grija de Matei, multumesc dnei Emi care era de acord sa vorbim pe facetime numai sa ma asigure ca dupa ce plec eu, copilul se linisteste si este ok:), multumesc Kinderakademie!

Daniela

Ma felicit ca v-am gasit…

Ma felicit ca v-am gasit si ca sunteti buni si seriosi, gradinita in sine este un loc frumos de tot si oamenii pe care i-am cunoscut in anii scursi au fost bine alesi, de calitate.

Ioana

Recomand cu cea mai mare incredere…

Recomand cu cea mai mare incredere…o echipa de oameni profesionisti..un mediu in care copii se dezvolta emotional, cognitiv si comportamental sanatos!!!

Andreea

Multumesc Kinderakademie!

Multumesc (pentru implicare, pentru tot ce faceti pentru ei…eu nu am cuvinte sa va spun cat insemnati pentru noi)

Sorina

Multumesc…

Multumesc, dragile mele pentru tot ce ati facut pentru copilul meu!

Simona

Sper ca impresiile noastre…

Sper ca impresiile noastre  sa fie utile celor care se pregatesc sa inceapa gradinita. Pentru noi, Kinderakademie a facut ca aceasta exprienta sa fie una placuta.

Alina

O gradinita…

O gradinita care merita toate laudele si aprecierile.

Venera