ARMONIE

Ne desfasuram activitatea intr-un ambient arhitectural placut, aflat in centrul capitalei, completat de o curte generoasa destinata libertatii de joaca si de descoperire.
Cladirea are doua niveluri si dispune de spatii interioare largi si aerisite, dedicate experientelor de invatare Kinderakademie.

SANATATE

Gradinita Kinderakademie asigura monitorizarea pediatrica prin colaborarea cu dna Doctor Liliana Petre, iar sanatatea personalului este permanent monitorizata, conform legislatiei in vigoare.
Copiii beneficiaza zilnic de consultatia si supravegherea medicala a unei asistente medicale cu specializarea in pediatrie.
Concluziile consultatiilor medicale sunt inregistrate si indosariate in mapa de sanatate a fiecarui copil, urmand ca parintii sa fie imediat informati.

ECHILIBRU

Parintii sunt principalii nostri parteneri in desfasurarea activitatilor Kinderakademie. Este nevoie de implicarea si de participarea activa a acestora pentru completarea mediului educational Kinderakademie.
Colaboram cu un psiholog specializat in psihologia copilului, care sprijina activitatea echipei Kinderakademie si care poate oferi consultanta parintilor la cerere. Impreuna cu acesta am programat o serie de cursuri de parenting, pentru a oferi sprijin specializat parintilor si pentru intampina o sfera cat mai larga a nevoilor copiilor.

DRAGOSTE SI CREATIVITATE

“Nichts foerdert das Kreative mehr als die Liebe, vorausgesetzt, sie ist echt.” Erich Fromm