Gradinita Kinderakademie este formata din persoane tinere, dinamice, cu experienta acumulata in sistemele de invatamant particular si de stat.
Din punct de vedere profesional, cadrele didactice Kinderakademie sunt calificate si au dubla specializare, purtand titlul de profesori. Dorinta de perfectionare face parte din spiritul echipei noastre, constant implicata in cadrul sistemelor de training intern sau extern.
Intelegem, ne dorim si ne asumam rolul de model pozitiv pentru copii, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea sociala.

Emiliana Stefan ( 38 ani), fondator al Gradinitei Kinderakademie,  profesor invatamant primar si prescolar, educatoare la grupa mare si coordonator afterschool, a absolvit Facultatea de Pedagogie pentru Invatamantul Primar si Prescolar, detinand astfel dubla calificare ca educator – invatator si titlul de profesor. Coordonator principal al proiectelor derulate de Kinderakademie, detine o experienta acumulata timp de 17 ani, atat in invatamantul de stat cat si in cel particular cu predare in limba germana, bucurandu- se de mai multe generatii de copii, in prezent elevi ai Colegiului German Goethe sau ai altor scoli renumite. In portofoliul dansei de formare profesionala se regasesc numeroase diplome de participare la cursuri in cadrul Centrului de Formare al Profesorilor in Limba Germana desfasurate atat in Sibiu, cat si in Bucuresti.

Camelia Andrei ( 38 ani ) educatoarea grupei Strumf are ca experienta 15 ani in domeniul educational prescolar. La  varsta de 22 de ani a terminat Facultatea de Limbi Straine, sectia germana – spaniola, urmand ca in decursul anilor 2009 -2011 sa urmeze cursurile Facultatii de Pedagogie Primara si Prescolara. In anul 2011 a obtinut definitivatul in invatamant prescolar. Consecventa, blandetea, calmul, rabdarea si buna organizare de care a dat dovada pe parcursul celor 11 ani de lucru cu copiii ne-au convins sa- i oferim increderea nostra in ceea ce priveste dezvoltarea armonioasa a copiilor si totodata succesul acestora la evaluarea cunostintelor de comunicare in limba germana.

Petre Lidia ( 38 ani ) educatoarea grupei Schnappi aduce cu sine o experienta in domeniul pedagogiei prescolare in limba germana de peste 8 ani. Este absolventa a Colegiului German Goethe si a Facultatii de Pedagogie Primara si Prescolara. S-a alaturat echipei noastre in anul 2019. Pe parcursul activitatii sale in cadrul Gradinitei Kinderakademie a aratat ca este un cadru didactic serios, activ, foarte creativ si preocupat pentru formarea sa profesionala.

Andrea Timea Mihai (30 ani), educatoarea grupei mijlocii Schnappi, s-a alaturat echipei Kinderakademie in septembrie 2018, avand o experienta de 7 ani in domeniul pedagogiei prescolare. In calitate de educatoare sustine predarea limbii germane in mod deosebit prin joc si creativitate si da o nota de originalitate actului didactic prin firea sa vesela, joviala si comunicativa.

Psiholog Oana Tudor (32 ani), absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, specializata in evaluarea, consilierea si psihoterapia copiilor si a familiilor, asigura asistenta si consiliere psihopedagocica in cadrul Gradinitei Kinderakademie. Aceasta contribuie activ la dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor.

Logoped Stroe Andreea Mihaela (36 ani), psiholog-logoped trateaza si corecteaza cu blandete si tact tulburarile de limbaj si comunicare ale prescolarilor din cadrul Gradinitei Kinderakademie si ajuta la dezvoltarea procesului vorbirii. Psihoterapeut cu o experienta de peste 12 ani in lucrul cu copiii, adolescentii si adultii.