Kinderakademie este un centru educational infiintat in anul 2012,  in cadrul caruia functioneaza  Gradinita Kinderakademie cu predare exclusiv in  limba germana si Afterschool-ul Kinderakademie cu asistenta si sprijin educational in limba germana.

Gradinita Kinderakademie este organizata si functioneaza conform OMEN nr 4024/ 28.06.2013 privind acordarea autorizarii de functionare provizorie, iar in decembrie 2018 a obtinut acreditarea certificata de hotararea ARACIP nr. 20/20.12.2018.

Oferta noastra educationala este conceputa prin imbinarea metodelor traditionale cu elemente din metode alternative, avand ca obiectiv principal dobandirea competentei de comunicare in limba germana.

Conceptul educational din cadrul Gradinitei Kinderakademie implementeaza cultura si traditiile germane, prin organizarea evenimentelor specifice: Drachenfest, Laternenfest, Weihnachtsmarkt, Weihnachtsfest, Fasching, Ostereiersuche, Kindermanifest, Sommerfest.

Inca de la inceputul activitatii ne-am bucurat de increderea si implicarea parintilor, reusind impreuna atingerea parcusului scolar dorit.

Va asteptam cu drag!