Incepand cu acest an scolar, Gradinita Kinderakademie Bunte Freunde impreuna cu invatatoarele Emiliana Stefan, Colegiul German Goethe si Ana Calciu, Scoala Elena Vacarescu, initiaza un proiect umanitar numit “Kind fuer Kind”.
Cu ajutorul doamnei Baiasu, mama Antoniei, eleva la Scoala Elena Vacarescu, vom ajuta copiii de la Centrul de zi “Ana si copiii”.
Acolo sunt copii cu varste intre 3-16 ani. Puteti dona imbracaminte si incaltaminte, jucarii, rechizite, carti de povesti. Rugamintea este ca acestea sa fie curate sau in stare de functionare(dupa caz). Preferabil este ca aceste lucruri sa fie ambalate separat, haine/ rechizite si carti/incaltaminte. Ne-ar ajuta daca acestea vor fi ambalate in sacose sau cutii bine lipite, astfel incat sa le putem transporta cat mai usor la bus.
Lucrurile donate vor fi aduse la gradinita vineri, 8 februarie si luni, 11 februarie dupa care donate la centrul de zi marti, 12 februarie, ora 15.00 cu busul de la Kinderakademie. Copiii care pot si vor, pot fi veni acolo insotiti de catre parinti. Adresa este str. Stoica Ludescu nr. 14.
Speram ca aceasta actiune sa fie pe placul tuturor si cu succes in beneficiul acelor copii si al copiilor nostri din punct de vedere educativ.